10 belangrijke redenen

10 belangrijke redenen voor Personal Trainer

Een Personal Trainer is er niet voor iedereen, maar een Personal Trainer heeft vele voordelen
die je niet hebt wanneer je zelfstandig traint.

Hier zijn aantal redenen waarom een Personal Trainer goed voor jou zou kunnen zijn:

Motivatie
Het grootste probleem bij mensen die zelfstandig trainen is dat ze na een bepaalde periode al de motivatie verliezen om met een eigen work-out schema aan de slag te gaan. Ik kan je voorzien van structuur en verantwoordelijkheid en help jou om een gezonde levensstijl te ontwikkelen om je gezondheid te bevorderen.

Is een Persoonlijk Programma een reden waarom jij een Personal Trainer nodig hebt?
Ben je beperkt vanwege een chronische ziekte, herstellende van een ziekte of heb je een bepaald doel voor ogen (bv het lopen van een marathon) dan zal ik met jou werken aan een voor jou zo gezond en efficiënt programma dat je hierin helpt om het uiterste eruit te halen en je doelen te bereiken.Is Rendement behalen een reden waarom jij een Personal Trainer nodig hebt?
Ik help je om je te focussen op resultaten en zorg dat je geen voor jou inefficiënte work-out hoeft te doen. Een plan van aanpak zodat je in minimum aan tijd een maximum resultaat behaalt.Je gaat voor het eerst fitnessen, heb jij een Personal Trainer daarvoor nodig?
Als je een absolute beginner bent op de sportschool is de Personal Trainer een ultieme coach voor je. Een goede Personal Trainer  laat je kennismaken met een eenvoudige en effectieveHeb jij een Personal Trainer nodig om de sleur te doorbreken?
Als je al jaren bezig bent en je hebt de vorm en conditie al en je bent vastgeroest in een bepaalde manier van trainen dan is de Personal Trainer voor jou de oplossing om meer plezier te krijgen in je training. Door middel van nieuwe functionele trainingen kan ik je weer opnieuw een uitdaging geven zodat het weer leuker wordt en je motivatie weer gaat stijgen.Maak je eigen schema’s
Als je uiteindelijk alle facetten wil leren om zelf je eigen fitnessprogramma te kunnen maken, dan heb je niet meer dan een paar maanden Personal Training nodig. Ik leer je de basisprincipes van het bouwen en wijzigen van een fitnessprogramma om maximale resultaten te bereiken.

Heb je een Personal Tainer nodig om veilig te trainen?
Een Personal Trainer let op je houding, kent jouw kracht en weet hoe ik met signalen van je lichaam om moet gaan. De meeste mensen weten niet om te gaan met bepaalde subtiele signalen die ons lichaam afgeeft. We gaan door ondanks de pijn of we geven juist weer te snel op. Omdat de ik continu bij je ben, je continu in de gaten hou, weet ik precies op welke moment hij je moet pushen om door te gaan en op welke momenten je rustiger aan moet doen.

Thuis een Personal Trainer nodig?
Als je wil kom ik thuis met jou trainen. Misschien heb je niet de behoefte om naar een sportschool te gaan, maar vind je het moeilijk om thuis alleen te trainen en vol te houden. De AAtopPersonal Trainer brengt fitness naar je huiskamer. De materiaal die hij nodig heeft om je te trainen neemt hij mee.

Om gewicht te verliezen een Personal Trainer nodig?
Afvallen is de absolute nummer 1 waarom mensen een Personal Trainer nemen. En daar is een goede reden voor, HET WERKT! Als je de beslissing genomen hebt om gewicht kwijt te raken en spieren op te bouwen dan helpt de Personal Trainer je om vol te houden. Hij stelt niet een groot doel maar jullie zullen samen stap voor stap met kleine doelen per periode het gewenste resultaat behalen.

Supplementen
Supplementeer je al een tijd maar je weet niet waarom? je ziet er geen voordeel in? voelt geen vooruitgang door te supplementaire? of je gebruikt omdat andere het ook gebruiken?
Wat verwacht je van supplementeren?
Supplementeren is belangrijk, ik zal samen met jou doornemen of je met de juiste supplementen werkt en zo nodig adviseren om aan te passen voor een betere resultaat.